książka
książka

Biological and chemical risks

Most biological and chemical risks can happen when dangerous amounts of toxic substances are released into the environment. You can be exposed to these toxic substances by:

  • inhaling them,
  • eating contaminated food, water or medicines,
  • touching or having contact with contaminated things

You may not be able to see or smell anything unusual. During a hazardous chemical or biological incident, the authorities will issue instructions. You may be asked to evacuate, go to a higher area, position yourself upwind, stay in your accommodation or go to a designated place. You may also be in the immediate area of the incident and not be aware of the danger. If you see people vomiting, convulsing or disoriented – immediately inform medical services, leave the area and seek medical help.

Projekt „Zintegrowany Program Rozwoju Uniwersytetu Wrocławskiego 2018-2022” współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego

logo Fundusze Europejskie
flaga Rzeczypospolitej Polski
logo Unii Europejskiej - europejski fundusz społeczny
NEWSLETTER
E-mail
Polityka cookies i prywatności

Strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celu niezbędnym do prawidłowego działania serwisu, dostosowania strony do indywidualnych preferencji użytkownika oraz statystyk. Wyłączenie zapisywania plików cookies jest możliwe w ustawieniach każdej przeglądarki internetowej, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Jeżeli nie wyrażasz zgody na zapisywanie informacji w plikach cookies należy opuścić stronę.

Return